“Sivil Toplum Örgütleri İçin Yönetişim Rehberi” isimli yeni kitabımın PDF kopyasını http://www.stgm.org.tr/tr/icerik/detay/sivil-toplum-orgutleri-icin-yonetisim-rehberi-2 adresinden indirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi; yönetişim; katılımlı, paylaşımcı, saydam, hesap verebilir ve denetlenebilir yönetim yaklaşımı… Sivil toplumda olduğu gibi kamu, iş ve günlük yaşamımızda da yeterince bilinen bir konu değil.
İyi okumalar…
[iframe width=”100%” height=”480″ scrolling=”yes” src=”http://www.stgm.org.tr/tr/icerik/detay/sivil-toplum-orgutleri-icin-yonetisim-rehberi-2″]
duyguguncesi hakkında
GÜRCAN BANGER, Eskişehir Maarif Koleji ve ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunudur. Aynı bölümde yüksek lisans çalışması yaptı. Elektrik yüksek mühendisi. Kamuda mühendislik hizmetleri yapmanın yanında bilişim donanımı ve yazılımı, elektronik, eğitim sektörlerinde işletmeler kurdu, yönetti. Meslek odası ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. 2005’ten bu yana bazı büyük sanayi şirketleri de dâhil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda iş kültürü, yönetim, yeniden yapılanma, kümelenme, girişimcilik, stratejik planlama gibi konularda kurumsal danışman, iş ve işletme danışmanı ve eğitmen olarak hizmet sunuyor. Üniversitelerde kısmi zamanlı ders veriyor. Halen Raylı Sistemler Kümelenmesi'nde küme koordinatörü ve bizobiz.net danışmanlık ve eğitim firmasında proje koordinatörüdür. Kendini “business philosopher” olarak tanımlıyor. Düzenli olarak bloglarında (http://www.duyguguncesi.net ve http://www.bizobiz.net) yazıyor. Değişik konularda yayınlanmış kitapları var. Çeşitli gazete, dergi ve bloglarda yazıları yayınlanıyor.